Finansijski konsalting je poslovni proces koji će Vam obezbediti preporuke iz oblasti finansija i upravljanja novčanim tokovima u preduzeću. Upravljanje finansija vrši se upravljanjem novčanim tokovima preduzeća, a greške koje nastaju u finansijskom menadžmentu mogu da dovedu do negativnih posledica u oblasti upravljanja tehnologijama, resursima, kadrovima što ovu oblast čini veoma važnom i značajnom.


Finansijski konsalting obuhvata čitav niz usluga iz domena finansija koje Vam da uspešno pribavljate, investirate i koristite raspoložive izvore finansiranja, u cilju povećanja poslovnih performansi preduzeća.


Iz ove kategorije usluga možemo Vam ponuditi sledeće usluge:

 • Finansijska analiza poslovanja
 • Analiza finansijskih izveštaja
 • Izrada biznis plana
 • Planiranje projekata
 • Upravljanje projektima
 • Praćenje konkursa i sagledavanje uslova konkurisanja za finansijska sredstva
 • Izrada analize cena
 • Obračun cene koštanja
 • Analize i izveštaji na zahtev klijenta
 • Ostale usluge na zahtev klijenta iz oblasti finansijskog konsaltinga.

Navedene usluge koje obuhvata finansijski konsalting, omogućavaju Vam da uspešno sagledate finansijsku situaciju preduzeća, da je prezentujete zainteresovanim partnerima iz okruženja, da sagledate finansijsku situaciju svojih poslovnih partnera, da uspešno planirate svoje poslovanje, da izvršite restrukturiranje svojih finansijskih obaveza itd.

Zahvaljujući našim uslugama, finansijski deo Vašeg biznisa biće siguran i razvojno orjentisan, što će Vam omogućiti ostvarivanje svih poslovnih ciljeva. Imaćete tačan uvid u raspoloživost izvora finansiranja, mogućnosti investiranja, preglede priliva i odliva novčanih sredstava itd. Finansijski aspekt poslovanja, kao što je poznato predstavlja osnov uspešnog poslovanja. Uskladjivanje rokova, pravovremenost reakcija, analiza i strukturiranje imovine i projekata, osnov su za uspešan rast i razvoj bilo kog privrednog subjekta.

Finansijski konsalting predstavlja osnovu za uspešno poslovanje. On Vam omogućava zdravo poslovanje, zdravu novčanu sliku preduzeća i pruža uvid u dalje mogućnosti rasta i razvoja bilo kog privrednog subjekta. Biznis bez finansijskog uvida u finansijsko stanje preduzeća, osudjen je na propast. Upravo iz tog razloga želimo Vam pomoći da dobijete odgovore na sledeća pitanja:


1. Kakvi su izvori finansiranja biznisa?
2. Kakva je zaradjivačka sposobnost biznisa?
3. Koji su optimalni izvori finansiranja za moj biznis?
4. Na koji način da ispunim uslov za finansiranje iz odredjenog izvora?
5. Kako da dodjem do bespovratnih sredstava?
6. Koji kredit je najpovoljniji?
7. Da li moj projekat može da podnese odgovarajuću kamatnu stopu?
8. Da li je moj projekat isplativ na dugi rok? itd.


Tu smo da Vam pružimo odgovore na sva navedena pitanja i da Vam pomognemo da vaše finansije budu baš onakve kakvim ih vi želite. Neka vaše finansije budu motor razvoja vašeg biznisa, uz naše usluge finansijskog konsaltinga.

Sa Vašim zahtevom, možete nas upoznati popunjavanjem dole navedenog formulara.


  Vaše ime i prezime *

  Vaša e-pošta *

  Kontakt telefon

  Naziv privrednog subjekta

  Matični broj

  Vrsta usluge *

  Kratko objašnjenje Vašeg zahteva

  Dodatne informacije od značaja

  Napomene, očekivanja, specifičnosti

  Polja obeležena zvezdicom su obavezna.